Permanente Make Up

Permanente Make Up

Steeds meer vrouwen kiezen er voor om permanente make-up aan te laten brengen.  Dit is niet geheel zonder reden: Zo ziet u er altijd verzorgd uit en zo is permanente make-up ideaal wanneer u gaat sporten, zwemmen of wanneer u niet tegen cosmetica kunt. Om er op elk moment van de dag perfect verzorgd uit te zien, is permanente make-up een echte aanrader. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make up dé oplossing.

Wat is permanente make-up?

Het is een blijvende en veilige manier om de oogcontouren te benadrukken, de wenkbrauwen bij te tekenen. Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die 2 tot 5 jaar blijft. Een opfrissing van de kleur na 2 jaar of vroeger is aan te raden. Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accentueren wordt er een verbetering/verjonging van uw natuurlijk uiterlijk bekomen.

Uitzonderingen waarbij pigmentatie niet kan plaatsvinden:
Bij zwangerschap of borstvoeding, Bij diabetes, Tijdens het innemen van bepaalde medicatie, Tijdens chemotherapie of bestraling.

Toepassingen:
– wenkbrauwen
– eyeliner boven en/of onder
– hairstrokes techniek

Heel vaak begrijpt men niet precies wat hairstrokes techniek in de wenkbrauwen betekent. De hairstrokes techniek is een hele speciale techniek die een hele mooie en natuurlijke look geeft aan uw wenkbrauwen.
Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment  tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er net wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk. Hairstrokes of haartjestechniek heeft niets met haarimplantatie te maken, het is de hand en de kunst van de specialiste die dit toepast bij uw wenkbrauwen. Ook wanneer u helemaal geen haartjes meer heeft in de wenkbrauwen, is deze techniek erg mooi om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen. Met de hairstrokes techniek voelt u zich eigenlijk meteen eigen met uw wenkbrauwen. Het voelt direct goed wanneer u in de spiegel kijkt na de behandeling. Het ziet er meteen mooi uit.

Hieronder vindt u stap voor stap uitgelegd hoe een Permanente makeup behandeling bij ons verloopt.

 • In dit gesprek komt ook duidelijk naar voren wat uw wensen zijn wat betreft de vorm, kleur en stijl.
 • Er wordt samen met u een medische vragenlijst doorgenomen.
 • Een goed professioneel advies is noodzakelijk. Er wordt veel aandacht besteed aan het voortekenen met een kajal-potlood, om U een goed beeld te geven van het eindresultaat.
 • Vervolgens wordt een zacht verdovende creme op de huid aangebracht.
 • Hygiëne en steriliteit zijn prioritair bij onze behandelingen. Er worden  bij elke behandeling nieuwe steriele naalden gebruikt. De naald wordt in het bijzijn van de klant uit de verpakking gehaald, welke na gebruik vernietigd worden.
 • Na het verwijderen van de verdovingscréme, kan de pigmentatie beginnen.
 • Tijdens de behandeling wordt U bij elke stap begeleid en gerustgesteld, hierdoor is de behandeling veiliger, vrijwel pijnloos, draaglijker en volkomen risicoloos. De perfecte afwerking en ons oog voor detail zijn onze prioriteit!
 • Na 3 à 7 dagen ziet het geheel er genezen uit, echter de huidcellen dienen zich binnenin nog te herstellen en kan de kleur tijdens de volgende 3 weken nog aan verandering onderhevig zijn. Na 3 weken ziet u het uiteindelijke resultaat van uw behandeling.
 • Na ongeveer 4 weken volgt een nabehandeling.
  Tijdens deze behandeling worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit. Voor de meeste behandelingen volstaat 1 nabehandeling.Meer info nodig? Bel 015 31 04 54.Bij Eos Duffel kan u kiezen voor permanente eyeliners en permanente wenkbrauwen. Met behulp van een ultradunne naald brengt onze visagiste een speciale huidvriendelijke pigmentatie vloeistof aan in de huid.