Pedicure & Manicure

Pedicure en Manicure

Uw voeten, ze moeten een leven lang mee. Realiseert u zich weleens dat het hele gewicht van uw lichaam op de voeten neerkomt? Wist u dat als uw voeten pijn doen, u ongemerkt ook uw houding verandert? Daardoor kunnen weer rug – en/of nekklachten ontstaan. Pedicure en manicure >
Dus een goede reden om ze daarom vakkundig te laten verzorgen door een professionele pedicure. Heeft u last van likdoorns, ingegroeide nagels, eelt of pijnlijk vermoeide voeten door werk of sport?
Na een deskundige behandeling voelt u zich beslist een ander mens .

Wat doet een Medisch Pedicure?

Een medisch pedicure is bevoegd om elke voet te behandelen, ook voeten van diabetes- en reumapatiënten en verwaarloosde voeten. De medisch pedicure houdt zich over het algemeen vooral met dit soort ‘risicovoeten’ bezig en helpt mensen hun voeten zelf goed te verzorgen. Zo kan een bezoek aan het ziekenhuis soms voorkomen worden.

Wat is Manicure?

Een manicure is een behandeling van nagels en handen. Door middel van warme handbaden en vocht regulerende lotions wordt de huid gekalmeerd en ontspannen. De nagel wordt in een mooie vorm gevijld en de nagelriem wordt wat naar achter geduwd. De dode huidcellen van de nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriem olie.  Daarna kan  je de natuurlijke nagels lakken.

Prachtig gelakte nagels

Onze nieuwe Sopolish Protect en Peel garandeert je prachtig gelakte nagels gedurende meer dan 14 dagen met volledige bescherming van uw natuurlijke nagels, door ze niet eens aan te raken. Sopolish Protect & Peel verwijder je in slechts enkele seconden, zonder enig contact met solventen. Je kan het zelf thuis afpellen, veilig en eenvoudig, met behoud van de natuurlijke vitaliteit van je nagels.

  • Perfect gelakte nagels gedurende 14 dagen
  • Langdurige hoogglanzende afwerking
  • Onweerstaanbare kleuren en matching nagellak
  • Extra sterkte voor de natuurlijke nagel (zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen)
  • Geen beschadiging aan de natuurlijke nagel
  • Volledige Nagelbescherming
  • Eenvoudige Peel-off verwijdering
  • Gedaan met afweken in solventen